Mobiele kassa terminal

Deze mobiele terminal is een kassa met geïntegreerd pinapparaat, dit samen maakt het een ontzettend multifunctioneel apparaat. Door de eenvoudige werking kun je de doorloopsnelheid hoog houden met dit apparaat. Wij hebben hiervoor 2 standaard toepassingen beschikbaar.

Parking Payments

Eenvoudig een parkeerticket als product op de terminal in precies de opties die je als beheerder aanbiedt. Het aantal tickets kiezen en je laat de bestuurder vervolgens snel en eenvoudig contactloos betalen. Ook geschikt voor bijvoorbeeld entreetickets, bus tickets, kluissleutels of garderobeplaatsen.

Pinnen aan de bar

Eigenlijk kun je alles met deze terminal verkopen, dus ook aan de bar. Bier, frisdrank, wijn, broodje, patatje, t-shirt noem het maar op. Je neemt de bestelling op en laat met hetzelfde apparaat de bezoeker betalen.

 

Waarom een mobiele kassa terminal: 

Alles wat een vaste prijs per eenheid heeft kun je verkopen via deze terminals, je hoeft niet meer te rekenen, het kassa-systeem neemt dat volledig van jou of je medewerkers over. Wil je ook terugname van bijvoorbeeld bekers verwerken met het systeem, ook dat is een van de mogelijkheden van dit multifunctioneel systeem. Tijdens en na het evenement heb je volledig inzicht van je voorraden en geeft het systeem je de nodige financiële inzage.

 

Nog meer voordelen:

-        Volledig mobiel, geen vaste standplaats nodig en geen stroompunten of internetkabels nodig.

-        Hoge doorloopsnelheid, verminderde wachttijden.

-        Elk product zijn eigen prijs zonder te hoeven rekenen.

-        Real-time inzicht in je verkopen via online platform.

 

Liever een closed loop betaalsysteem? Op aanvraag is ook dat een mogelijkheid.