Transactieverwerking

Alle pinterminals en muntenautomaten zijn aangesloten bij de Stichting Derdengelden Moneylogistics. Deze stichting wordt regelmatig gecontroleerd door de DNB en onze huisbankier ABN AMRO.

Alle transacties die via onze verhuurterminals gedaan worden, worden verwerkt door de Stichting Derdengelden Moneylogistics. Om deze transacties voor u te mogen verwerken dient er voor aanvang van de huurperiode een dossier aangelegd te worden met documenten als een kvk-uittreksel en een legitimatiebewijs.

De transactiekosten bedragen 17 cent per betaling voor alle gebruikelijke (debet) bankkaarten. De creditcard kosten bedragen 4% van het transactiebedrag. Standaard zijn Mastercard en Visa creditcards aangesloten en actief.

Het uitzetten van deze betaaloptie kost 25 euro per creditcard, per terminal.

Onze speciaal ontwikkelde verwerkingssoftware zorgt ervoor dat alle transacties snel en veilig verwerkt worden. Hierdoor kunnen we vaak al op de eerste werkdag na het evenement een voorschot uitbetalen.

Op de 4de werkdag na het evenement worden de laatste transacties verwerkt en wordt het resterende openstaande bedrag overgemaakt. We maken altijd een volledig overzicht van alle transacties en kosten. Dit ontvangt u bij het sluiten van uw dossier.

Door deze manier van werken kunnen wij op zeer korte termijn zorg dragen voor een pin-oplossing op uw locatie.