Pinterminals

Moneylogistics heeft een groot aantal pinapparaten voor de losse verhuur beschikbaar. 

Voor elke verkoopsituatie een gepaste oplossing, van marktkraam tot terras, van entreetickets tot consumptiemunten, van merchandise tot kluisjes. Wij hebben mobiele pinterminals op wifi of het gsm-netwerk en balie-terminals werkend op een vast netwerk of met routeroplossing. 

Eventueel leveren wij de kassa-units en kantoorunits mee. 

Alle pinterminals en muntenautomaten zijn aangesloten bij de Stichting Derdengelden Moneylogistics. Deze stichting wordt regelmatig gecontroleerd door de DNB en onze huisbankier ABN AMRO. Door deze manier van werken kunnen we de aansluiting voor u binnen een werkdag regelen. 

De transactiekosten bedragen 17 cent per betaling voor alle gebruikelijke (debet) bankkaarten. De creditcard kosten bedragen 4% van het transactiebedrag. Standaard zijn Mastercard en Visa creditcards aangesloten en actief.

Het uitzetten van deze betaaloptie kost 25 euro per creditcard, per terminal.

Onze speciaal ontwikkelde verwerkingssoftware zorgt ervoor dat alle transacties snel en veilig verwerkt worden. Hierdoor kunnen we vaak al op de eerste werkdag na het evenement of festival een voorschot uitbetalen.

Op de 5de werkdag na het evenement worden de laatste transacties verwerkt en wordt het resterende openstaande bedrag overgemaakt. We maken altijd een volledig overzicht van alle transacties en kosten. Dit ontvangt u bij het sluiten van uw dossier.